Bæredygtigt ansvar

Vores bæredygtighedsspecialister har stor viden og erfaring med fremtidssikret byggeri og rådgiver inden for bl.a. LCA, certificeringsordninger som DGNB og Svanemærket samt bæredygtighedsledelse i relation til de ydelsesbeskrivelser, der omhandler bæredygtighed.

Vores erfaring er, at bæredygtighed skal indtænkes så tidligt i et projektforløb som muligt, da det giver de bedste forudsætninger for naturligt at indarbejde så mange bæredygtighedsaspekter som muligt. På den måde bidrager til at hæve projektets værdi i et helhedsorienteret perspektiv. Vi ved dog, at det ikke altid er muligt, så vi er også vant til at finde pragmatiske løsninger på baggrund af eksisterende projektmateriale.

Vores DGNB-konsulenter på alle typer af projekter, og har bl.a. varetaget rådgivning inden for bæredygtighed på følgende projekter:

Nyopførte boligområder Glumsø og Kalvehaven, kontordomicilet Trackman ved DTU, naturkonceptet Risskov Brynet samt Odsherred Forsynings nye kontordomicil. Derudover har vi rådgivet på Svanemærkede boligprojekter som eksempelvis Østbryggen i Holbæk.

Kontakt:
Gitte Sejr Sørensen 
gs@kullegaard.dk
20 78 88 84.

 

 

Plejecenter Samsøvej

Sparring og dialog

Står du over for et projekt, der kræver arkitektfaglig eller byggeteknisk viden, så deler vi meget gerne ud af vores erfaring. Vi har også specialister inden for f.eks. bæredygtighed, brandrådgivning og life science, der kan bidrage, hvis der er behov for det. Skriv til os på e-mailadressen arkitekter@kullegaard.dk eller ring til os på +45 59 43 17 41, så vi i fællesskab kan afklare, om vi skal hjælpe dit projekt på vej.