Kontakt

Vores arbejdsplads

Høj trivsel gennem en fælles forståelse og forventningsafstemning er vigtige parametre, når du arbejder hos os. Vi tager løbende temperaturen på dagligdagen, og agerer efter de tilbagemeldinger, vi får. For os er det et fælles ansvar, at vi alle har en god hverdag med et fagligt fællesskab, hvor der også er plads til den enkelte. Det betyder bl.a., at vi har fokus på uddannelse, handlingsplaner og balance i dagligdagen. Vi prioriterer et tæt sammenhold og søger hele tiden at gøre hinanden bedre, så vi sammen kan udvikle virksomheden gennem vores formål.

Find os
Ahlgade 17A, st. th
4300 Holbæk

arkitekter@kullegaard.dk
+45 59 43 17 41

Vi leder altid efter kandidater, som kan spejle sig i vores værdier og måde at arbejde på. Så hvis du gerne vil være med på holdet, så tag et kig på vores ledige stillinger.

Teamet

Plejecenter Samsøvej

Sparring og dialog

Står du over for et projekt, der kræver arkitektfaglig eller byggeteknisk viden, så deler vi meget gerne ud af vores erfaring. Vi har også specialister inden for f.eks. bæredygtighed, brandrådgivning og life science, der kan bidrage, hvis der er behov for det. Skriv til os på e-mailadressen arkitekter@kullegaard.dk eller ring til os på +45 59 43 17 41, så vi i fællesskab kan afklare, om vi skal hjælpe dit projekt på vej.