Kullegaard vinder rammeaftale for Københavns Universitet

Københavns Universitet har netop valgt rådgivere til deres rammeaftaler, og Kullegaard er blandt vinderne. Vi er en del af et team bestående af Dissing + Weitling som rammeaftaleholder samt underrådgiverne Entwine, MRM Arkitektur og Kristine Jensen Landskab & Arkitektur.

 

Kullegaard afleverer boligområde i Holbæk

Ny Taastrupvej i Holbæk er netop afleveret og klar til de nye beboere, der flytter ind til september.

 

Kullegaard har vundet opførelse af nyt domicil

Kullegaard har vundet bygherrerådgivningen på Odsherred Forsynings nye kontordomicil i samarbejde med Kullegaard Landskab og WSP som underrådgivere.

 

Kullegaard har vundet rammeaftale med VAB

Gennem mange år har Vestsjællands Almene Boligselskab (VAB) løst deres bygge- og renoveringsopgaver via ram-meaftaler. Boligselskabet har senest udbudt en 4-årig rammeaftale vedrørende totalrådgivning.

 

Styrket sundhedscenter i Greve Kommune

For at lette borgernes adgang til sundhedsrelateret hjælp i Greve Kommune bliver det eksisterende Greve Videnscenter moderniseret og med flere nye sundhedsfaglige praksisser samlet på ét sted.

 

Kullegaard står bag historisk transformation

Den over 100 år gamle Østre Skole i Holbæk har undergået en markant forandring, og skal fremadrettet huse statslige styrelser og institutioner. Det bevaringsværdige byggeri er netop afleveret, hvor Kullegaard har ageret arkitektrådgiver inden for både byggeri og landskab

 

Comfort Hotel er nomineret til projektprisen 2021

Comfort Hotel er sammen med fire andre projekter indstillet til konkurrencen om at vinde Projektprisen ved årets ejendomspriser 2021.
Hotellet som ovenfra ligner en trevinget flypropel er Nordeuropas største lufthavnshotel og vil revolutionere måden vi tænker på lufthavnshoteller.

 

Comfort Hotel er afleveret

Københavns nye lufthavnshotel, Comfort Hotel, er netop afleveret og har åbnet dørene for gæster. Hos Kullegaard er vi stolte af at kunne bidrage til den løbende kvalitetssikring og bygbarhed på det spektakulære hotel som forbindes direkte med både lufthavnen, tog og metro.

 

Kullegaard er med i kapløbet om MIPIM AWARDS 2021

Når prisuddelingen til de eftertragtede MIPIM AWARDS løber af stablen til september, bliver det blandt andet med det eksklusive hotel Villa Copenhagen på listen over nominerede til ejendomsprisens gyldne palmer.

 

Nye boliger ved Holbæk Havn

På kajkanten mod havnebassinet på Isefjords allé i Holbæk, er Vestbryggen og det svanemærkede Østbryggen nu afleveret og de nye beboere er så småt begyndt at flytte ind i deres nye hjem. Boligerne i de to byggerier varierer i størrelse fra to til fire værelser med en optimal udnyttelse af dagslyset.

 

Villa Copenhagen kåret som vinder af Årets projekt 2020!

Transformationen fra postcentral til eksklusivt hotel har vundet Estate Medias ejendomspris Årets projekt 2020.

 

Villa Copenhagen er nomineret til Projektprisen 2020

Villa Copenhagen er sammen med fire andre projekter indstillet til konkurrencen om at vinde Projektprisen ved årets ejendomspriser 2020.
Prisen uddeles til årets bedste og mest bemærkelsesværdige danske byggeprojekt.
Læs mere om prisen og giv os gerne din stemme!

 

88 ungdomsboliger udvikles og opføres i Valby

I den centrale del af Valby er et nyt ungdomsboligprojekt sat i gang, som består af 88 ungdomsboliger samt fællesarealer og byttecentral. Boligerne opføres for Retort ApS, og står klar til indflytning i september 2021.

 

DGNB certificeret boligbyggeri

Boligselskabet Civica opfører 43 nye almene familieboliger i hjertet af Odense, som skal indbyde til møder og fællesskab mellem beboere fra forskellige baggrunde.
Vi har vundet konkurrencen om opførelse af projektet i samarbejde med Oluf Jørgensen og STB. Byg.

 

Kullegaard har jubilæum

Den 7. maj fylder Kullegaard 40 år. Der er sket meget på de fire årtier, som har formet virksomheden til det, den er i dag. Forankringen er dog stadig i det vestsjællandske og den administrerende direktør hedder stadig Kullegaard.

 

Rammeaftale med KAB vundet

Vi er glade og stolte over endelig at kunne fortælle, at vi har vundet en 4-årig rammeaftale med KAB. Aftalen omfatter mindre renoveringsopgaver, som skal løses i tæt samarbejde med resten af teamet, der består af Nova5 arkitekter, EKJ Rådgivende Ingeniører og Opland.

 

Holbæk Sportsby hædret

I dag har Holbæk Sportsby vundet prisen for årets idrætsbyggeri 2020 – et projekt som Kullegaard har været med til at forme og udvikle fra den spæde start.

 

Årets idrætsbyggeri 2020

Holbæk Sportsby er blandt de sidste fire finalister i konkurrencen om at blive Årets idrætsbyggeri.

Du kan, indtil d. 20. februar, afgive din stemme og være med til at afgøre, hvem der skal vinde prisen som Årets idrætsbyggeri.

 

Nomineret til Arkitekturprisen 2019

Stenhushallen er nomineret til Tyndpladeprisen 2019 i kategorien Kultur. Læs mere om projektet og giv os gerne din stemme!

 

Ny adm. direktør samt omstrukturering

D. 1. juli 2019 indtrådte Kasper Tranekær Kullegaard som ny adm. direktør i Kullegaard A/S. Han har siden 2015 været partner i virksomheden, og har fungeret som daglig leder inden for flere forskellige områder.

 

Bydelen Møllebakken i Helsinge udvides

For at sikre en endnu større diversitet i området og ikke mindst en fremtidssikret bydel, har Gribskov Kommune udbudt salg af et større areal i forlængelse af den nye bydel Møllebakken.

 

Østre Skole transformeres til kontor

I Holbæk ligger Østre Skole, som er opført i perioden 1902-1918. Skolen har gennem de seneste mange år været istandsat af flere omgange for at leve op til samtidens krav for skolebyggeri.

 

NCK udvider deres faciliteter i Farum

NCK udvider deres faciliteter i Farum. NCK A/S er en kemisk virksomhed med speciale i forskning og udvikling indenfor organisk, kemisk syntese. Projekterne udføres på kontrakt for firmaer primært indenfor biotek- og farmabranchen. Kullegaard varetager rollen som rådgiver.

 

Styrkelse af fællesskab gennem social renovering

Vi har i fællesskab med FOB Kalundborg indgået en samarbejdsaftale med Realdania, Landsbyggefonden og BL om udviklingsprojektet Sociale Renoveringer.

 

Totaltransformation af historisk bygning i København

Københavns gamle Centralpostbygning i Tietgensgade undergår på nuværende tidspunkt en total transformation. I 2020 står den således klar som et af Københavns mest luksuriøse hoteller. Kullegaard er en del af det projektteam, der skal sikre en succesfuld proces for den fredede bygning.

 

Udvikling af ungdomsboliger og erhverv i Valby

I sommeren 2020 står 361 ungdomsboliger klar til indflytning på Poppelstykket i Valby. Byggeriet rummer desuden 2.600 kvadratmeter erhverv, så der opføres i alt 15.500 kvadratmeter nybyggeri. Byggeriet består af seks etager med tilhørende kælder til parkering.

 

Rejsegilde på Bifaldet

Torsdag d. 24. maj skinnede solen fra en skyfri himmel, da vi deltog i rejsegildet på Bifaldet – et om­råde i den nye bydel Musicon. I forbindelse med udvikling og gennemførelse af projektet har vi udarbejdet helhedsplanen for området samt skabt de overordnede designlinjer og disponeringer.

 

Vestbryggen og Østbryggen

På Isefjords Allé i Holbæk tegner Kullegaard to etagebyggerier – Vestbryggen og Østbryggen. Bygningerne opføres i overensstemmelse med lokalplanen som to stokbebyggelser vinkelret på kajkanten mod havnebassinet. Hver stok opføres i 5 etager og rummer 33 boliger samt en erhvervsejerlejlighed.

 

Kullegaard udvikler ny bydel – Møllebakken

Boligselskabet Nordsjælland skal over de næste år udvide udbuddet af almene boliger i Helsinge. Det sker via opførelse af den nye bydel Møllebakken, som placeres i tæt relation til den eksisterende by, Helsinges gågade og rådhuset i Gribskov Kommune.

 

Viden og erfaring giver adgang til nyt marked

Med et spektakulært konferencerum, næsten 600 værelser, sky bar og form som en trevinget flypropel, får det kommende hotel sine helt egne kendetegn. Kullegaard skal være med til at sikre, at det nye Comfort Hotel i Københavns Lufthavn bliver realiseret.

 

Rejsegilde på Holbæk HavneBy

Der har i dag været rejsegilde på havneprojektet Holbæk HavneBy, hvor vi deltager som totalrådgiver og varetager den daglige byggeledelse.

 

Plejecenter Samsøvej

Kullegaard deltager i forskningsprojekt

Vi er udvalgt til at deltage i et nyt forskningsprojekt ”Proaktiv Omsorg for Ældre Borgere med Demens”, også forkortet PACE.

 

Besøg af Lene Espersen

Vi har i dag haft et inspirerende besøg af Danske Arkitektvirksomheders direktør Lene Espersen og kommunikationschef Karen Sejr på vores tegnestue i Holbæk.

 

Rejsegilde for 93 almene boliger

På Vølundsvej i Holbæk er Vestsjællands Almene Boligselskab i gang med at opføre et nyt boligområde. I går blev der holdt rejsegilde for de første 93 boliger, som udgør etape 1 af det store projekt, der i alt rummer 243 nye hjem til familier, unge og ældre.

 

Utraditionelt rejsegilde

I torsdags blev der afholdt rejsegilde på Holbæk Sportsby, hvor alle fra de lokale fra sportsforeninger over politikere til byggepladsens håndværkere var inviteret. Hør i videoen, erhvervsminister Brian Mikkelsens tale, hvor han fortæller om sine relationer til Holbæk.

 

100 dage uden arbejdsulykker

100 dage uden arbejdsulykker blev i dag fejret med udsigt ned til byggepladsen, hvor den kommende Holbæk HavneBy skyder op. Det flotte resultat er blandt andet opnået ved et fælles fokus på hinandens sikkerhed. Læs mere om begivenheden og udgangspunktet for det gode samarbejde.

 

Bygherrerådgiver for FOB Kalundborg

Gennem de næste fem år skal Kullegaard varetage rollen som bygherrerådgiver i forbindelse med renovering af tre afdelinger i Fællesorganisationens Boligforening Kalundborg (FOB Kalundborg).

 

Fra teori til virkelighed

Vi byder løbende praktikanter velkommen hos Kullegaard, da vi ønsker at tage ansvar for vores fag og kommende kolleger i branchen.

 

Tak for en god reception

Fredag den 28. april fejrede vi, at Kullegaard nu kan tilbyde rådgivning inden for landskab. Festen blev holdt på vores kontor i København, og der var god stemning og massere af mennesker, da vores nye landskabsafdeling officielt blev indviet.

 

Vellykket første spadestik på Holbæk havn trods blæst og regn

I dag har vi været til første spadestik på Holbæk HavneBy, hvor vi er totalrådgiver på projektet. Trods blæsevejr og regn var der god stemning blandt de deltagende, som overværede hele ceremonien med flere taler bl.a. fra direktør Klaus Rasmussen, Holbæk HavneBy A/S.

 

Invitation til reception

I anledning af at vi har etableret en landskabsafdeling, holder vi reception.

 

Kopenhagen Fur kontorbygning Kullegaard

Et svævende kontor i Glostrup

Auktionshuset Kopenhagen Fur har integreret deres lagerfunktioner via et nyt svævende kontor, der binder tre eksisterende lagerbygninger sammen.

 

Stenhushallen indviet

I fredags var vi til indvielse i Stenhushallen. Hallen skal supplere de to nuværende haller, der ikke længere kan klare presset fra de mange sportsaktiviteter fra Stenhus Gymnasium, Sports College, Stenhus Kostskole og inden længe det internationale elite-badmintoncenter - Center of Excellence.

 

Fest på Ryetbo Plejecenter

Under blå himmel blev der i fredags afholdt rejsegilde på Ryetbo Plejecenter i Værløse. Projektet omfatter renovering af to eksisterende plejeafdelinger og udvidelse af plejecenterets nyeste afsnit, hvilket skal resultere i 58 moderne og tidssvarende boliger, når bygningerne står klar i 2018.

 

musicon roskilde arkitekter kullegaard

Stærkt samarbejde mellem Kullegaard og Svendborg Architects

Værdiskabelse for bygherrer og slutbrugere er helt centralt, når vi udvikler projekter. Vi søger løbende at skabe nye måder at gøre det på, og vi har derfor indgået et strategisk partnerskab med Svendborg Architects.

 

Vi har været til rejsegilde

Rejsegildet på Vandhuset Panteren i Vordingborg er veloverstået. Vandhuset er et multifunktionelt idrætsbyggeri med stort fokus på sammenhæng mellem indendørs og udendørs aktiviteter, hvor aktiviteter nemt kan trækkes ud i det fri.

 

stenhus idraetshal facade

Vi bygger idrætshal af stål

Når den nye idrætshal står færdigt om en måneds tid, kan eleverne på Stenhus Gymnasium og HF se frem til en hal, hvor der er optimale betingelser for fysisk udfoldelse, et godt akustisk og optisk miljø og ekstra faciliteter såsom undervisningsrum, dansesal og fysioterapi.

 

Sparekassen sjaelland holbaek indretning kullegaard

Akustisk indretning

Vi har stået for totalrådgivningen i forbindelse med den nye indretning hos Sparekassen Sjælland-Fyn i Holbæk. Der er lagt særligt fokus på det auditive miljø, fx i form af korkbeklædte vægge. Læs mere om de akustiske tiltag og projektet.

 

Indvielse af nyindrettet forskerpark, Scion DTU

I fredags var vi til indvielse på Agern Allé i Hørsholm, hvor forskerparken Scion DTU har til huse. Adressen har tidligere dannet rammer om DONGs Energy’s hovedsæde, men fungerer i dag som samlingssted og højteknologisk udviklingsmiljø for vidensvirksomheder og iværksættere.

 

Indvielse af ny tilbygning til Taastrup Svømmehal

Der var god stemning og mange lokale borgere, da den nye tilbygning til Taastrup Svømmehal officielt blev indviet i søndags.

 

Nye plejeboliger med hensynsfulde optimeringer

Vi har vundet konkurrencen om opførelse af nye tidssvarende boliger til demente borgere i Valby. Projektet omfatter 56 boliger med fællesrum i en fireetagers bygning.

 

Sådan forvandler vi betonindustri til mangfoldige boliger

Vi har vundet konkurrencen om udviklingen af ”Bifaldet” – et nærområde i den nye bydel Musicon, der er centreret omkring Rabalderstræde, Roskilde. Opgaven forvandler betonindustri til boliger og uderum, som skaber en dynamisk og mangfoldig bydel.

 

Pris for at passe på de gamle

I forbindelse med Arkitekturens dag den 3. oktober 2016 modtog vi en præmiering for projektet Slotsgade 1 i Kalundborg, hvor vi har været bygherrerådgiver i forbindelse med renovering af den historiske gule ejendom, der ligger på adressen.

 

Det første spadestik er taget til fremtidens SportsBy

Torsdag d. 15. september var der første spadestik på Holbæk SportsBy, hvor motionister og eliteudøvere kan se frem til faciliteter, der
lever op til internationale krav eksempelvis svømning, tennis og badminton.

 

Vi ønsker at forme landskabet

Derfor har vi udvidet med en landskabsafdeling. Det betyder at vi fremadrettet kan yde en mere komplet rådgivning, som skal komme vores kunder og samarbejdspartnere til gavn.

 

Maskinværkstedet

Det gamle maskinværksted på havnen i Holbæk er forvandlet til et fælles kulturhus for byens borgere og gæster. Værkstedet fremstår i dag som et tidsvarende sted med moderne faciliteter til møder, koncerter mv.

 

Besigtigelse af pinakler på Sct. Matthæus Kirke

Vores erfarne arkitekter inden for kirker og kulturarv var på en noget anderledes bestigelse. Pinaklerne på Sct. Matthæus Kirke på Vesterbro skulle besigtiges – blandt andet for at vurdere, hvornår det er tid til renovering.

 

Kullegaard vinder idekonkurrence om Hunsballegrunden

Ved indgangen til Slagelse By ligger Hunsballegrunden, hvor ruinerne fra Antvorskov Kloster og Slot findes. Kullegaard har vundet idekonkurrencen ”Gateway til Slagelse – Nye aktiviteter på Hunsballegrunden”.

 

Rejsegilde på Stenhus Kostskole

Torsdag d. 21. april fik alle elever på Stenhus Kostskole pølser med brød og en sodavand til frokost. Anledningen var, at skolen holdt rejsegilde på en ny tilbygning, som ligger i forlængelse af den eksisterende hovedbygning.

 

Kullegaard rådgiver på opførelse af nyt vandhus

Vordingborg skal have opført et nye vandhus, og Kullegaard er valgt til at yde arkitektrådgivning. Vandhuset bliver et multifunktionelt idrætsbyggeri for alle typer af brugere – fra eliteudøveren til motionisten.

 

Stenhus Gymnasium og HF optimerer forholdene for eleverne

I samarbejde med entreprenør Morten C. Henriksen, CSK Stålindustri A/S og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniører A/S har vi vundet totalentreprisen om opførelse af en ny sportshal for Stenhus Gymnasium og HF.

 

Alterparti og prædikestol får nyt liv

Kullegaard har i samarbejde med snedkerkonservator Henning Pedersen & Søn stået for ændring af alterparti og knæfald/alterskranke i Slaglille Kirke samt gennemført en række andre mindre ændringer.

 

Milepæl i byggeriet Galaxen

Den 1. marts blev der afholdt rejsegilde på byggeriet Galaxen – et nyt børnehus i Jyderup. Både borgmester, kommende brugere og samarbejdspartnere var samlet på dagen for at fejre projektets milepæl.

 

Helhedsplan for Margrethegården realiseres

Boligselskabet Sjælland har i gangsat en større renovering, ombygning og udvidelse af Margrethegården i Ringsted. Projektet skal resultere i et fremtidssikret boligområde med moderne og tidssvarende boliger, hvor beboerne bliver hørt og inddraget gennem hele processen.

 

Fjordstjernen på Holbæk Havn indviet

Kullegaard har ydet arkitektrådgivning i forbindelse med udvikling af 84 plejeboliger, som blev indviet d. 14 december.

 

Kullegaard har istandsat præstegård

Kullegaard har netop afleveret Skamstrup Præstegård til Skamstrup-Frydendal Sogn efter en større istandsættelse.

 

Ny udbudslov

Formiddagsmøde om den nye udbudslov

Sammen med en række af vores samarbejdspartnere har vi i dag fået et mere indgående indblik i den nye udbudslov. Det har været med til at skabe et fælles udgangspunkt for vores fremadrettede samarbejde.

 

Mød Kullegaard på temadag om brand

Den 9. og 10. december afholder Træinformation temadag om brandkrav og løsninger i forbindelse med træbyggeri. Her kan du blandt andet møde vores nye afdelingsleder Anders Vestergaard, som underviser i brandtekniske begreber.

 

Første sten lagt til udvidelse af Stenhus Kostskole

Stenhus Kostskole skal udvides med seks undervisningslokaler og kantinefaciliteter. Kullegaard er ansvarlig for projektering og byggeledelsen, som for alvor blev sat i gang, da skolens leder lagde første sten til tilbygningen.

 

Ny lagerhal til Schoeller Plast indviet

Kullegaard har været med til at opføre en ny lagerhal til Schoeller Plast, som blev indviet i starten af november. Virksomheden mangler plads til deres specialfremstillede varer, der i fremtiden blandt andet produceres af genanvendeligt husholdningsplast.

 

Ny indretning af Sparekassen Sjællands afdeling i Næstved

Sparekassen Sjælland har fået omdisponeret og nyindrettet deres afdeling i Næstved. Det har blandt andet resulteret i en række nye signaturmøbler. Kullegaard har fungeret som bygherrerådgiver i processen.

 

Lægeforeningen får nye farver

Lægeforeningens hovedsæde i København, Domus Medica, har fået nyt liv i form af nye farver. Den nye farvesætning er den seneste opgave, som arkitektfirmaet Kullegaard A/S har løst som rådgiver for Lægeforeningen, der ejer bygningen.

 

Ryetbo Plejehjem Kullegaard

Ryetbo Plejehjem

Kullegaard har vundet konkurrencen vedr. udvidelse og ombygning af Ryetbo Plejehjem, som ligger i Værløse. Opgaven er vundet i samarbejde med ingeniørfirmaet Ingholt Consult og Thing & Brandt Landskab.

 

Nye lokaler i København indviet

Der var god stemning og massere af mennesker, da vores nye kontor i København officielt blev indviet i fredags. Det blev fejret sammen med kunder, samarbejdspartnere og venner af huset, der alle var med til at gøre dagen til noget helt særligt.

 

Første spadestik på Nyt børnehus i Jyderup

Torsdag den 8. oktober var der første spadestik på projektet Nyt børnehus i Jyderup. Mange af institutionens fremtidige personale og børn deltog i begivenheden.

 

Kullegaard åbner kontor i København

I anledning af, at vi har åbnet kontor i København og at Kasper Kullegaard er indtrådt som partner i Kullegaard A/S, holder vi reception.

 

Indvielse af nye lokaler Chr. Hansen A/S, Natural Colors

I fredags indviede fødevareingrediens-virksomheden Chr. Hansen deres nye lokaler på Agern Alle 24 i Hørsholm. Det er virksomhedens afdeling Natural Colors, der er flyttet ind i lokalerne, som til dagligt producerer naturlige farvestoffer til fødevarer.

 

Rejsegilde hos Chr. Hansen A/S, udvidelse af Pilot Plant

Der var god stemning og stor ros til Kullegaard – og ikke mindst til byggeleder Simon Møgelhøj, da vi deltog i rejsegildet hos fødevareingrediens-virksomheden Chr. Hansen vedr. udvidelsen af Pilot Plant.

 

Kullegaard styrker det strategiske fundament

PRESSEMEDDELELSE: Som et led i den strategiske udvikling af virksomheden, er Kasper Kullegaard indtrådt som partner i Kullegaard A/S. Derudover udvides kapaciteten med et kontor i København for fortsat at styrke fokus på nye markeder og forretningsområder.

 

Kullegaard som rådgiver for Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank åbner ny filial i Holbæk.
Den 23. august fejrede Arbejdernes Landsbank åbningen af deres nye filial i Holbæk.
Filialdirektør Annette Jensen og Borgmester Søren Kjærsgaard klippede snoren sammen.

 

Kullegaard vinder konkurrencen om Nyt Børnehus i Jyderup

Kullegaard har sammen med Daurehøj Erhvervsbyg, Terkel Pedersen Rådgivende Ingeniører og Thing & Brandt Landskab vundet konkurrencen om Nyt Børnehus i Jyderup.

 

1. spadestik på Jernbanevej i Tølløse

Tirsdag d. 30.06.2015 blev der afholdt 1. spadestik på 20 nye almene boliger på Jernbanevej i Tølløse.

 

Rejsegilde på Fjordstjernen

Tirsdag d. 30.06.2015 blev der holdt rejsegilde på Holbæks nye private plejecenter, Fjordstjernen.

 

Kullegaard opnår AAA - Højeste kreditværdighed

Kullegaard har for 2. år i træk opnået AAA – Højeste kreditværdighed.

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

 

Kullegaard inviteret til ”China International Senior Services Expo” i Beijing.

Kullegaard havde den store fornøjelse at blive inviteret til at deltage samt holde tale i en af verdens største Expo-messer inden for ældreområdet på ”China International Senior Services Expo” i Beijing.

 

Kullegaard inviteret til ministermøde

Klima-, energi-, og bygningsminister
Rasmus Helveg Petersen besøgte Plejecentret Bøgebakken i Lejre. Lejre Kommune har bygget plejecentret i samarbejde med Kullegaard.

 

Rejsegilde på det nye Tornhøj i Jyderup

Torsdag d. 7. maj blev der fejret rejsegilde på det nye Tornhøj i Jyderup. Et moderne bosted med 40 tidssvarende lejligheder for handicappede. Tidsplanen holder og omkring årsskiftet kan byggeriet overdrages til Holbæk Kommune hvorefter beboerne kan flytte ind.

 

Holbæk Havneby på ArchDaily

Holbæk Havneby og Kullegaard har fået en imponerende og meget positiv pressedækning i flere medier de sidste par dage.

 

Kullegaard vinder HavneByen i Holbæk

Kullegaard har vundet konkurrencen om et nyt stort bygningskompleks på Holbæk Havn. Projektet kombinerer dagligvarebutik, specialbutikker, restaurant, food-market, levende værksteder, almennyttige boliger og ejerboliger.

 

Flot placering i konkurrencen om Københavns Politigård

Kullegaard fik en flot 2. plads i konkurrencen om renoveringen af Københavns Politigård. Konkurrencen omhandlede Fagtilsyn i forbindelse med den fysiske udførelse af genopretningsprojektet på Politigården. Samlet pris var skønnet til ca. 160 mio. kr.

 

Indvielse af 9.000 m2 nyt pelslager

Kopenhagen Fur indviede virksomhedens nye produktions- og lagerhal. Morten Bødskov klippede den officielle snor over, og kunne dermed erklærede den nye 9.000 m2 hal for åben.

 

Plejecenter Samsøvej

Byggeriet af det kommende plejecenter forløber efter planen. Den ene af 8-tallets to cirkler er ved at nå sin endelige højde. Terrændækket på den anden cirkel er støbt og kælderen er etableret.

 

Falkensten Gods

Under stormen ’Bodil’ i december 2013 styrtede en stor del af rundbueladen på Falkensten Gods sammen.

 

Dragsholm Slot

I begyndelsen af december 2014 opstod der brand i køkkenet på Dragsholm Slot.

 

Fjordstjernen under opførelse

Kullegaard vandt i begyndelsen af 2012 konkurrencen om opførelsen af et stort privat plejecenter på Holbæk Havn.

 

Ny hjemmeside

Som en naturlig konsekvens af den udvikling og vækst Kullegaard har oplevet de seneste år, har vi gennem længere tid haft et ønske om, at udvikle en ny hjemmeside.

 

Vi skifter navn til 'Kullegaard'

Arbejdet med hjemmesiden har tydeliggjort vigtigheden af en klar identitet. ’Kullegaard’ er nemt at kommunikere og huske for vores kunder og samarbejdspartnere. Navnet er samtidig en paraply der kan favne vores to nuværende forretningsområder, ’Arkitekter’ og ’InSight’, på en ligeværdig måde.