Nyheder
4. februar 2023

Ny Taastrupvej i Holbæk er netop afleveret og klar til de nye beboere, der flytter ind. Grunden er en tidligere æbleplantage og er nu omdannet til boligområde med fokus på varierende, social sammensætning.

Kullegaard har bistået bygherrerådgivningen på boligområdet med fortrinsvis rækkehuse samt to blokke i tre etager. Disse indrettes med etplansboliger i stueetagen og toplansboliger på 1. og 2. sal.

Vi har blandt andet forestået programmering, skitsering, og udarbejdelse af projektforslag på boligområdet. Grunden er forurenet, hvorfor der har været et omfattende arbejde med kortlægning af denne. Kullegaard har i den forbindelse deltaget i møderækken med miljørådgiver og miljømyndigheder og har herefter tilpasset udbudsprojektet i forhold til den konstaterede forurening.

Plejecenter Samsøvej

Sparring og dialog

Står du over for et projekt, der kræver arkitektfaglig eller byggeteknisk viden, så deler vi meget gerne ud af vores erfaring. Vi har også specialister inden for f.eks. bæredygtighed, brandrådgivning og life science, der kan bidrage, hvis der er behov for det. Skriv til os på e-mailadressen arkitekter@kullegaard.dk eller ring til os på +45 59 43 17 41, så vi i fællesskab kan afklare, om vi skal hjælpe dit projekt på vej.