Nyheder
15. december 2023

2023 er ved at gå på hæld og vi ser tilbage på vores nok mest foranderlige år i firmaets over 40 års levetid. Vores transformation er kulmineret hen over de senere år, og vi står nu markant stærkere rustet til fremtiden. Året har vist os vigtigheden i vores dialog- og relationsbaserede tilgang i markedet, der betyder at vi fortsat kan sikre et trygt samarbejde og herigennem skabe langtidsholdbare løsninger.

Vi er gennem året lykkedes med at fastholde vores fokus på højt specialiseret viden indenfor vores kerneområder og vi oplever stigende efterspørgsel på vores kompetencer indenfor life science, brandrådgivning og bæredygtighedsrådgivning. I 2023 er vi lykkedes med at indgå flere ramme- aftaler på tværs af branchen. Vi står derfor overfor en spændende tid med mange interessante opgaver, og kommende projekter for en række langvarige og nye relationer. Her vil vi fortsat bidrage med værdiskabende rådgivning og målrettet processtyring – forankret i en gensidig dialog mellem parterne.

Du og dine nærmeste ønskes glædelig jul og godt nytår. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i det nye år, hvor vi vil blive ved med at udfordre projekterne, så vi sammen skaber bygbar arkitektur for brugerne gennem dialogbaseret rådgivning.

I år støtter vi
Årets juledonation går til Psykiatrifonden og deres arbejde for at sikre identiske tilbud om hjælp til alle børn og unge med psykisk sygdom i Danmark. Valget er truffet blandt alle kollegaer i Kullegaard.

Plejecenter Samsøvej

Sparring og dialog

Står du over for et projekt, der kræver arkitektfaglig eller byggeteknisk viden, så deler vi meget gerne ud af vores erfaring. Vi har også specialister inden for f.eks. bæredygtighed, brandrådgivning og life science, der kan bidrage, hvis der er behov for det. Skriv til os på e-mailadressen arkitekter@kullegaard.dk eller ring til os på +45 59 43 17 41, så vi i fællesskab kan afklare, om vi skal hjælpe dit projekt på vej.