Sparekassen Sjælland-Fyn

Funktion

Bankfilialer og kontorer

Bygherre

Sparekassen Sjælland-Fyn

År

2011-21

Lokation

Sjælland

Omfang

Variende

Bonus

Ikke oplyst

Anlægssum

Ikke oplyst

Samarbejde

Terkel Pedersen ApS

Entrepriseform

Totalrådgivning

Ydelser

Bygherrerådgivning

Indgående kendskab til kunden

Kullegaard har gennem mange år samarbejdet med Sparekassen Sjælland-Fyn og har stået for rådgivning i forbindelse med indretning af 14 nye og eksisterende bankfilialer for virksomheden. Opgaverne har varieret i størrelse og kompleksitet alt efter størrelse og omfang på de enkelte lokationer.

Dialogbaseret samarbejde
Den langvarige relation mellem Kullegaard og Sparekassen har betydet, at projekterne udarbejdes ud fra en gennemgående erfaring og et kendskab til Sparekassen som bygherre. Gennem årene har vi installeret et nyt, unikt varemærke i filialernes indretning og disponering af lokaler.

Det betyder, at bankens kunder vil opleve en gennemgående stilart, uanset hvilken afdeling de besøger. Som en del af projektet er der udviklet tre signaturmøbler og en signaturvæg, der giver en genkendelighed på tværs af filialerne.

Derudover har vi også etableret arbejdspladser, caféområder, mødelokaler og kursusfaciliteter til flere af bankens lokationer, hvor fokus har været på at sikre funktionelle arbejdsstationer for medarbejderne gennem bl.a. gode dagslys- og lydforhold.

Gennemprøvet proces
De mange projekter har betydet, at processen altid har været gennemskuelig og effektiv, fordi vi som vedvarende rådgivere har et indgående kendskab til bygherrens mål og visioner samt de beslutningstagningsprocesser, der fylder i de første indledende faser af et projekt.

Det har givet bygherren mulighed for at være helt tryg i processen og fokusere på andet end indretningsprojekterne.

Kullegaard har ydet både totalrådgivning, arkitektrådgivning og bygherrerådgivning i forbindelse med indretningen af de mange projekter. Derudover har vi hjulpet med brandrådgivning, energiforbedringer samt forbedring af indeklimaet på filialerne.

Kullegaard har i mange år været vores faste valg af rådgiver og arkitekt på vores projekter. Det har været essentielt for os at finde en rådgiver, som arbejder mod de samme mål som os selv, og som overholder de tidsplaner og budgetter, der lægges til grund for projektet. Det langvarige samarbejde gør processen ved nye projekter utrolig tryg, praktisk og løsningsorienteret. Kullegaard kender os så godt, at vi kan korte ned i den lange indledende beslutningstagningsproces, fordi Kullegaard ved, hvad vi vil have og hvordan vi plejer at gøre tingene. Vi er altid helt trygge ved at Kullegaard får os godt i mål – uanset projek-tet.

Kim Olsen, Chef for Ejendomme og Service hos Sparekassen Sjælland-Fyn

Plejecenter Samsøvej

Sparring og dialog

Står du over for et projekt, der kræver arkitektfaglig eller byggeteknisk viden, så deler vi meget gerne ud af vores erfaring. Vi har også specialister inden for f.eks. bæredygtighed, brandrådgivning og life science, der kan bidrage, hvis der er behov for det. Skriv til os på e-mailadressen arkitekter@kullegaard.dk eller ring til os på +45 59 43 17 41, så vi i fællesskab kan afklare, om vi skal hjælpe dit projekt på vej.