Lægeforeningen

Funktion

Kontor og erhverv

Bygherre

Lægeforeningen

År

2004-21

Lokation

København

Omfang

Varierende

Bonus

Fast samarbejdspartner

Anlægssum

Varierende

Samarbejde

Ikke oplyst

Entrepriseform

Ikke oplyst

Ydelser

Totalrådgivning, bygherrerådgivning og arkitektur

Historisk bygning på Østerbro

Siden 2004 har Kullegaard ageret som fast rådgiver for Lægeforeningen på deres bevaringsværdige bygning i København. Efterfølgende er samarbejdet blevet formaliseret i en samarbejdsaftale, og senere i en rammeaftale. Vi yder fortsat løbende rådgivning for Lægeforeningen.

Lægeforeningen har løbende haft brug for optimering og transformering af den gamle bygning for at imødekomme behovet for funktionelle og fremtidssikre arbejdspladser. Vi har gennem løbende dialog med bygherre og brugere sikret de bedst mulige løsninger for medarbejdere uden at gå på kompromis med det originale udtryk.

På grund af husets oprindelige struktur har det løbende været nødvendigt at sammenlægge og omstrukturere små rum til større enheder, så der med tiden er indrettet unikke, evidensbaserede arbejdsmiljøer med respekt for husets oprindelige sjæl og arkitektur.

Langvarigt samarbejde for optimerede arbejdsforhold
Vi har gennemført en omfattende tagrenovering som del af en samlet helhedsplan. Tagrenoveringen giver bygningen et arkitektonisk løft og betydeligt bedre mulighed for energioptimering. Derudover har vi varetaget totalrådgivning på restaurering af produktionskøkken og toiletfaciliteter samt gennemført en ombygning i kontor- og administrationsområdet, hvor temaer som dagslys, akustik og selvstændige arbejdsstationer blev forenet med små mødelommer.

Gennem brug af lys, farver og møblering er der skabt et levende og aktivt arbejdsmiljø, som inspirerer og ændrer den vanlige tænkning. Vi har desuden udarbejdet en ny farvesætning for det historiske hus samt renoveret kunde- og gæsteområdet.

Kullegaards rolle
Kullegaard har gennem årene varetaget følgende ydelser: bygherrerådgivning, totalrådgivning, indretning og valg af inventar, projektering, koordinering af bygherreleverancer samt byggeledelse og tilsyn.

Plejecenter Samsøvej

Sparring og dialog

Står du over for et projekt, der kræver arkitektfaglig eller byggeteknisk viden, så deler vi meget gerne ud af vores erfaring. Vi har også specialister inden for f.eks. bæredygtighed, brandrådgivning og life science, der kan bidrage, hvis der er behov for det. Skriv til os på e-mailadressen arkitekter@kullegaard.dk eller ring til os på +45 59 43 17 41, så vi i fællesskab kan afklare, om vi skal hjælpe dit projekt på vej.