Stenhushallen

Stenhus Gymnasium og HF ønsker at udvide deres faciliteter til undervisning og idrætsaktiviteter i og efter skoletid. På baggrund af skolens ønsker og behov har vi udarbejdet et forslag til, hvordan det imødekommes bedst muligt.

De nye faciliteter består af en bygning i to etager med ankomst i en dobbelthøj foyer, hvorfra der er adgang til en idrætshal og omklædning. Derudover er der direkte adgang til galleriet på 1. sal, hvor der bl.a. er tilskuerfaciliteter. På 1. sal findes en højloftet dansesal med visuel kontakt til idrætshallen. Derudover er der adgang til et stort rum, som kan bruges til møder, undervisning mv. Rummet har adgang til tekøkken og terrasse. Bygningen består også af faciliteter for fysioterapi med egen indgang, hvorfra der er adgang til to behandlingsrum og en genoptræningssal. Der er også adgang til fysioterapien fra hallen, hvor der er visuel forbindelse.

Stenhushallen er nomineret til ARKITEKTURPRISEN 2019 i kategorien KULTUR. Læs mere om det og giv os meget gerne din stemme her

Adresse: Stenhusvej 20A, 4300 Holbæk

Bygherre: Stenhus Gymnasium og HF

Omfang: 1.997 m²

Periode: 2016-17

Byggesum: 18 mio. kr.

Rådgivning: Totalrådgivning

Samarbejdspartnere: Entreprenør Morten C. Henriksen A/S, Oluf Jørgensen A/S