Scion DTU indretning Kullegaard

Scion DTU

Scion DTU er et samlingssted og højteknologisk udviklingsmiljø for vidensvirksomheder og iværksættere. Vi har stået for arkitektrådgivning i forbindelse transformation af Scion DTUs reception, kantine og tilhørende lokaler.

I forbindelse med ombygningen er receptionsarealet åbnet op, så det i dag også rummer lounge, opholdsrum og kaffebar, hvor vi har specialdesignet kaffebaren og receptionsskanken. Materialer og funktionalitet er særligt udvalgt, så det passer til rummets funktioner fx er de specialdesignet møbler lavet af bambus, som har en akustisk lyddæmpende effekt og skranken har hæve/sænke funktion, som kan aflåses uden for betjent åbningstid.

Kantinen er genindrettet, så der er et mere enkelt flow og ekstra siddepladser, ligesom afrydningsområdet har fået nyt liv med glas, lys og farve. Derudover er kantinen udvidet ved etablering af en gennemgang til et større areal, som nu er indrettet til cafemiljø. Lokalerne er åbnet mod haven med nye facadepartier, hvilket giver mere naturligt lys.

Adresse: Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm

Bygherre: Scion DTU A/S

Omfang: 360 m²

Periode: 2016

Byggesum: 3,1 mio. kr.

Rådgivning: Arkitektrådgivning