Kopenhagen Fur Produktionskøkken Kullegaard

Kopenhagen Fur, Produktionskøkken

Den stigende efterspørgsel på dansk pels gør, at Kopenhagen Fur oplever stor tilgang af besøgende kunder. Det har udfordret virksomhedens eksisterende kantiner, som har haft svært ved at rumme de cirka 2.500 gæster til frokost under pelsauktioner. Derfor tages kantiner og køkkener i kælder og på 1. sal i brug ved disse lejligheder. I daglig drift bruges kun produktionskøkken og kantine i stueetagen.

Projektet omfatter 600 m² køkken, opvask og lagerfaciliteter fordelt på tre etager. Ved ombygningen er der etable-ret nyt produktionskøkken, opvask og køle- og fryserum samt grøntafdeling med tilhørende installationer og udstyr.Strukturplanforslaget for produktionskøkken og tilhørende arealer er udarbejdet i samarbejde med BKD Rådgivning ApS.

Kullegaard har løbende opgaver for Kopenhagen Fur og derfor har vi udarbejdet designmanual for nyindretning og ombygning af og i de oprindelige bygninger. Vi har gennemført gennemgribende renoveringer bl.a. af virksomhedens auktionssal,  samt opførelsen af en helt ny kantinebygning.

Adresse: Langagervej 60, 2600 Glostrup

Bygherre: Kopenhagen Fur

Omfang: 600 m²

Periode: 2012-13

Byggesum: 13 mio. kr.

Rådgivning: Totalrådgiver

Samarbejdspartnere: Daurehøj Erhvervsbyg A/S, Nørbag ApS