Kopenhagen Fur, Nyt vartegn

Den stigende efterspørgsel på dansk pels gør, at Kopenhagen Fur oplever stor tilgang af besøgende kunder. Det har udfordret virksomhedens eksisterende kantiner, som har haft svært ved at rumme de spisende gæster. Derfor er der behov for cirka 140 ekstra spisepladser i en ny kantinebygning. Kopenhagen Fur ønsker desuden at skabe faciliteter, hvor især de kinesiske kunder, men også virksomhedens ansatte, kan holde en rygepause i et behageligt miljø. Der er etableret rygerum i kælderen og rygeafsnit udenfor.

Projektet omfatter etablering af kantinetilbygning i form af en glaskube og overdækket udeområde. I den forbindelse er der behov for solafskærmning. Afskærmningen inddrages som et motiv i bygningen, der dannes ved at integrere et meget tyndt og transparent lag af microlameller i glasfacaderne, som kombineres med grafisk tryk af blade på facaderne.

Kullegaard har løbende opgaver for Kopenhagen Fur og derfor har vi udarbejdet designmanual for nyindretning og ombygning af og i de oprindelige bygninger. Vi har gennemført gennemgribende renovering af virksomhedens produktionskøkken og auktionssal.

Adresse: Langagervej 60, 2600 Glostrup

Bygherre: Kopenhagen Fur

Omfang: 180 m²

Periode: 2012-14

Byggesum: 32 mio. kr.

Rådgivning: Totalrådgivning

Samarbejdspartnere: Nørbag ApS