Kopenhagen Fur, Auktionssal

Med udgangspunkt i, at vi har opgraderet Kopenhagen Furs velfærdsfaciliteter til moderne standarder, opstod behovet for fornyelse af virksomhedens aktionssal. Projektet omfatter renovering af auktionssalen, herunder farvesætning, lyssætning og akustiske forhold i form af nyt loft. Der er også oprettet nye flugtveje til salen efter moderne standarder.

Auktionssalen er et vinkelformet appendiks til det øvrige hovedsæde, og den specielle bygningsgeometri sætter særlige krav til arbejdet med loftet. Desuden kræver funktionen gode akustiske forhold og særlig opmærksomhed på kunstbelysningen, idet man tydeligt skal kunne aflæse auktionarius’ mimik og gestik på afstand. Resultatet er et flot, kileskåret akustikloft i moduler med indbygget LED-belysning.

Kullegaard har løbende opgaver for Kopenhagen Fur og derfor har vi udarbejdet designmanual for nyindretning og ombygning af og i de oprindelige bygninger. Alt indretning i auktionssalen følger designmanualen. Det betyder, at Kopenhagen Furs kunder vil opleve en gennemgående stilart i hele huset.

Adresse: Langagervej 60, 2600 Glostrup

Bygherre: Kopenhagen Fur

Omfang: 725 m²

Periode: 2013-14

Byggesum: 4 mio. kr.

Rådgivning: Totalrådgivning

Samarbejdspartnere: Daurehøj Erhvervsbyg A/S, Nørbag ApS