Klostermarksskolen

Klostermarksskolen gennemførte i 2015 en større omdisponering af deres eksisterende arealer for at skabe et mere inspirerende og funktionelt læringsmiljø for elever og lærere i udskolingen. Derudover fik dele af bygningen ny tagkonstruktion, og der blev opført en tilbygning med to nye klasselokaler. Omdisponeringen omfatter nye lærerfaciliteter i form af et lærerværelse med køkken og omklædning samt lærerforberedelsespladser, der understøtter et differentieret behov for fællesskab og fordybelse. Derudover er det dobbelthøje fællesrum renoveret i form af en ny farvesætning og ny indretning til brug for gruppearbejde samt spontant ophold i pauserne. Fællesrummets materialer har taget afsæt i et godt akustisk miljø, og farvesætningen er sammensat med fokus på at skabe ro for øjet og harmoni i forhold til de blivende overflader. Vi har ydet totalrådgivning på renovering af eksisterende skolearealer i forbindelse med omstrukturering fra indskoling til udskoling. Rådgivningen bestod af idéoplæg, myndigheds- og hovedprojekt samt udbud og tilsyn.

Adresse: Kongebakken 19-21, 4000 Roskilde

Bygherre: Roskilde Kommune

Omfang: 1.500 m²

Periode: 2015

Byggesum: 8 mio. kr.

Rådgivning: Totalrådgivning

Samarbejdspartnere: Nielsen & Risager Rådgivende Ingeniører