Holbæk HavneBy

Holbæk HavneBy er en del af udviklingsplanen omkring havneområdet i Holbæk. Projektet er med til at sikre diversitet og mangfoldighed til byens borgere og besøgende, der færdes og bor i området omkring havnen. Byggeriet kombinerer almene-, ejer- og ferieboliger med lejemål til erhverv, restaurant/food market og dagligvarebutik.

Komplekset er opført i tre etager. Stueetagen som en tung base i beton, hvor de publikumsorienterede funktioner samles samt et overdækket parkeringsområde. På 1. sal ligger de almene boliger samlet om to haverum, og på 2. sal ligger ejerboligerne med egne tagterrasser. Boligetagerne er disponeret som en let konstruktion beklædt med profilerede facadeplader og træbeklædning.

Projektet omfatter endvidere en overdækket markedsplads med mulighed for parkering, samt istandsættelse og forvandling af den bevaringsværdig bygning – Maskinværkstedet, som stod klar i sommeren 2016.

Vi har udviklet byggeriet med udgangspunkt i, at det skal omfavne de nære omgivelser i havnen. Det sker bl.a. i valget af materialer, bygningens geometriske former og sammensætningen af funktioner. Vi er totalrådgiver på projektet, og varetager byggeledelsen og sikkerhedskoordineringen.

Holbæk HavneBy – læs mere om området, byggeriet og boligerne på holbaekhavneby.dk

Adresse: Kanalstræde 5, 4300 Holbæk

Bygherre: Holbæk HavneBy A/S, Vestsjællands Almene Boligselskab

Omfang: 47 boliger: 25 Alm. boliger, 17 ejerboliger, 5 ferieboliger samt 5 erhvervslejemål

Periode: 2017-20

Byggesum: 97 mio. kr.

Rådgivning: Totalrådgivning

Samarbejdspartnere: Advodan I/S, Sparekassen Sjælland-Fyn A/S (byggelånsyder), G.V.L. Entreprise A/S, GK Rør ApS, Jan Henriksen ApS, Klaus Nielsen A/S, LM BYG A/S, Multi-Tech A/S, Pro Ventilation A/S