Brandteknisk rådgivning

I Kullegaard yder vi brandteknisk rådgivning, som en naturlig del af vores rådgivningsproces eller som en selvstændig disciplin. Hvad enten der er tale om nybyggeri, ombygning, renovering eller istandsættelse står vi klar med erfarne specialister inden for området, der kan bidrage med rådgivning og sparring.

Vi yder rådgivning om brandsikring i brandklasse 1 og 2 og har erfaring indenfor alle anvendelseskategorier, lige fra parcelhuse, etageboligbyggerier til plejehjem og industri- og lagerbygninger. Derudover foretager vi også bygningsgennemgang for optimering af eksisterende brandforhold.

Vores timepris ligger på 1.200,- kr. ekskl. moms. For at anskueliggøre prisen på et projekt, har vi oplistet et par priseksempler for brandteknisk dokumentation:

  • Simpelt projekt udført med en brandteknisk redegørelse: 35-45.000,- kr. ekskl. moms
  • Standardprojekt: 45-60.000,- kr. ekskl. moms
  • Kompliceret projekt: +60.000,- kr. ekskl. moms

Vi udarbejder altid de første branddokumenter til brug ved ansøgning om byggetilladelse indenfor 2-6 uger, og vi bestræber os på en proces, der både er tryg og overskuelig for vores kunder.

Vores medarbejdere inden for brandteknisk rådgivning er uddannet hhv. bygningskonstruktører og bygningsingeniør, og har efterfølgende specialiseret sig inden for området. Det betyder, at de besidder den fagtekniske viden omkring indenfor brandsikring samtidig med, at bygbarheden sikres.

Vi skaber et håndgribeligt overblik over de gældende brandforhold, så du er sikker på hvilken brandklasse, dit byggeri skal placeres i. Vi udfører vores brandrådgivning i dialog med alle interessenter, så vores rådgivning imødekommer behov og økonomi bedst muligt. Det betyder også, at vi går i dialog tidligt i processen, så vi sikrer optimale løsninger af brandtekniske forhold uden at gå på kompromis med arkitekturen, som vi har stor forståelse og respekt for