Avedøre Stationsby Nord

Avedøre Stationsby Nord er et almennyttigt boligområde som har gennemgået modernisering i form af: Komplet renovering af badeværelser i samtlige 546 rækkehuse. Lejlighedssammenlægning (15 hybler nedlægges og sammenlægges med nabolejlighederne) i etagehusene. Renovering af 62 indgangspartier i etagehusene. De fremstår nu lysere og mere trygge og har bl.a. fået etableret dørtelefon med video. Tagrenovering af etagehusene. Her er monteret solceller på en del af taget. Disse producerer strøm til opgangene, de to fællesvaskerier og ejendomskontoret. Nye gulve i samtlige 472 badeværelser i etagehusene.

Byggesagen har stillet store krav til byggelederen med udfordringer som: Beboet boliger i hele byggeperioden. Trange pladsforhold i bebyggelsen. Stor spredning af arbejdsområdet. Begrænset oplagsplads og arbejdsområder. Begrænset adgang for køretøjer til bebyggelsen. Stor materialetransport til og fra byggepladsen. Tidsplanen medfører stor bemanding på byggesagen. Hensynskrav grundet asbeststøv.

Kullegaard varetog byggeledelse på denne store opgave. Herunder koordinering med entreprenøren og gennemførelse af alle delafleveringer. Byggelederen stod for byggeregnskabet i forhold til Landsbyggefondens krav om tildeling af midler. Vi varetog deslige en betydelig del af beboerhåndteringen. Byggelederen varetog afslutningsvis mangelgennemgangen.

 

Adresse: Avedøre Stationsby Nord, 2650 Hvidovre

Bygherre: Avedøre Boligselskab, 3504-2 / KAB

Omfang: 1018 boliger

Periode: 2014-16

Byggesum: 130 mio. kr.

Rådgivning: Byggeledelse

Samarbejdspartnere: VLA Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, Holmsgaard A/S