HR & TRIVSEL

Kullegaard har fokus på medarbejdertrivsel og moderne, styrkebaseret ledelse. Vi udvikler os konstant gennem vores kunder og vores medarbejdere, og vi tror på udvikling af mennesker, ikke prototyper. En karriere hos os er samtidig din mulighed for at realisere dine ambitioner. Vi tror på, at de menneskelige ressourcer er nøglen til fremtiden.

I takt med at vores virksomhed vokser, bliver der hele tiden behov for nye eller flere kompetencer. Vi fastholder vores medarbejdere og den knowhow, der allerede findes hos os og supplerer med nye kvalifikationer.

Vi betragter åbenhed og dialog som helt afgørende for udviklingen af nye idéer og forbedringer. Det betyder, at dine meninger og holdninger vil blive hørt, så vi sammen kan inspirere hinanden og lære af hinanden. Hos Kullegaard møder du mange forskellige mennesker med forskellige evner, uddannelser og kompetencer – generalister såvel som specialister.

Vi prioriterer at være en god arbejdsplads og er bevidste om, at det er vores medarbejdere, der gør en forskel og sikrer, at vi leverer optimalt og vellykket hver gang.

Vil du vide mere om Kullegaard

Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler:
Se kontaktoplysninger her

Du kan også læse mere om os:
Vores projekter
Seneste nyheder