Historie

Kullegaard A/S blev stiftet i 1980 af direktør Thomas Kullegaard som anspartsselskab under navnet JT Tegnestuen. Thomas Kullegaard har siden 2004 delt ejerskabet med Finn Sandberg Atkinson, Lars Hørlyck, Ulrik Mortensen og seneste i 2015 hans søn Kasper Kullegaard.

2016
Vi udvider virksomheden med Kullegaard Landskab og i spidsen for den nye afdeling står landskabsarkitekt Kim Madsen.

2015
Et spændende år i Kullegaards historie med tre store begivenheder. I naturlig forlængelse af at Kullegaard InSight nu er lige så store som Kullegaard Arkitekter, ændrer vi i foråret virksomhedens navn til Kullegaard for at favne begge afdelinger under ét brand. I sensommeren indtræder Kasper Kullegaard i partnerkredsen og Kullegaard åbner kontor i København.

2013
Anden 3-årige strategiperiode indfases. Strategien koncentreres om større lønsomhed, stærkere organisation og nye forretningsområder. Virksomheden deles op i to forretningsområder, ‘Arkitekter’ og ‘InSight’. I den forbindelse indstiftes to afdelingsledere, og der uddannes 10 nye projektledere.

2010
Første 3-årige strategiperiode implementeres. Overskriften er ‘Vækst’ og frem mod 2013 øger virksomheden omsætningen med 50 procent og beskæftiger nu 43 ansatte.

2009
Kullegaard Arkitekter flytter til nye lokaler i Kanalstræde 10 på Holbæk Havn.

2004
Thomas Kullegaard beslutter sig for at handle rettidigt i forbindelse med et fremtidigt generationsskifte og ønsker samtidigt at styrke firmaets organisation. Finn Sandberg Madsen, Lars Hørlyck og Ulrik Mortensen bliver partnere og indgår dermed både i ejerkredsen og ledelsen. Firmaet hedder nu Kullegaard Arkitekter A/S og beskæftiger 36 ansatte.

2000
Tegnestuen flytter til den gamle pakhusbygning i Ahlgade i Holbæk. Samtidig åbnes en afdeling i Roskilde, og virksomheder beskæftiger 24 ansatte.

1985
Firmaet omdannes til aktieselskab under navnet Arkitektfirmaet Thomas Kullegaard A/S. Tegnestuen flytter til Ugerløse og har nu otte ansatte.

1980
Kullegaard Arkitekter stiftes som anpartsselskab under navnet JT Tegnestuen ApS. Tegnestuen ligger i Holbæk og har tre ansatte.

 

 

 

 

 

Vil du vide mere om Kullegaard?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller forespørgsler.

Ring til Kullegaard på 59 43 17 41
Se adresse og telefonnumre her

Læs mere om Kullegaard:
Særlige kompetencer
Seneste nyheder
Tidligere projekter


Kullegaard er en dynamisk og velkonsolideret arkitektvirksomhed. Vi har kontorer i Holbæk og København, og beskæftiger lige nu mere end 60 medarbejdere.