Historie

Kullegaard A/S blev stiftet i 1980 af direktør Thomas Kullegaard som anspartsselskab under navnet JT Tegnestuen. Thomas Kullegaard har siden 2004 delt ejerskabet med Finn Sandberg Atkinson og Ulrik Mortensen og senest i 2015 med hans søn Kasper Kullegaard. I 2019 indtræder Nicolas Munkø som en del af det samlede ejerskab.

2019
Kasper Tranekær Kullegaard indtræder som ny adm. direktør i Kullegaard A/S. Samtidig indtræder mangeårige partner Ulrik Mortensen som produktionsdirektør, og vil sammen med Kasper Tranekær Kullegaard udgøre direktionen i Kullegaard. Foruden de fire eksisterende medejere indtræder Nicolas Munkø i ejerkredsen i Kullegaard. Ejerkredsen i Kullegaard A/S består derfor fremadrettet af Finn Sandberg Atkinson, Kasper Tranekær Kullegaard, Nicolas Munkø, Thomas Kullegaard og Ulrik Mortensen.

2019
Efter 22 år i Kullegaard træder Lars Hørlyck ud af ejerskabet og stopper som partner i virksomheden.

2018
Direktørskifte i Kullegaard A/S. Jacob Christiansen overtager posten som administrerende direktør
, som sker i tråd med Thomas Kullegaards planlagte fratrædelse af posten. Thomas Kullegaard fortsætter som partner i Kullegaard A/S. Jacob har arbejdet i virksomheden siden august 2017, hvor han har været ansvarlig for de økonomiske og administrative funktioner. Direktørskiftet sker på et tidspunkt, hvor virksomheden indleder en ny strategiperiode. Her er fokus bl.a. på videreudvikling af en værdiskabende plads i markedet gennem en formålsdrevet strategi.

2016
Vi udvider virksomheden med en afdeling for landskabsarkitektur. I spidsen for den nye afdeling står landskabsarkitekt Kim Madsen.

2015
Et spændende år i Kullegaards historie med tre store begivenheder. I naturlig forlængelse af at Kullegaard InSight nu er lige så store som Kullegaard Arkitekter, ændrer vi i foråret virksomhedens navn til Kullegaard for at favne begge afdelinger under ét brand. I sensommeren indtræder Kasper Kullegaard i partnerkredsen og Kullegaard åbner kontor i København.

2013
Anden 3-årige strategiperiode indfases. Strategien koncentreres om større lønsomhed, stærkere organisation og nye forretningsområder. Virksomheden deles op i to forretningsområder, ‘Arkitekter’ og ‘InSight’. I den forbindelse indstiftes to afdelingsledere, og der uddannes 10 nye projektledere.

2010
Første 3-årige strategiperiode implementeres. Overskriften er ‘Vækst’ og frem mod 2013 øger virksomheden omsætningen med 50 procent og beskæftiger nu 43 ansatte.

2009
Kullegaard Arkitekter flytter til nye lokaler i Kanalstræde 10 på Holbæk Havn.

2004
Thomas Kullegaard beslutter sig for at handle rettidigt i forbindelse med et fremtidigt generationsskifte og ønsker samtidigt at styrke firmaets organisation. Finn Sandberg Madsen, Lars Hørlyck og Ulrik Mortensen bliver partnere og indgår dermed både i ejerkredsen og ledelsen. Firmaet hedder nu Kullegaard Arkitekter A/S og beskæftiger 36 ansatte.

2000
Tegnestuen flytter til den gamle pakhusbygning i Ahlgade i Holbæk. Samtidig åbnes en afdeling i Roskilde, og virksomheder beskæftiger 24 ansatte.

1985
Firmaet omdannes til aktieselskab under navnet Arkitektfirmaet Thomas Kullegaard A/S. Tegnestuen flytter til Ugerløse og har nu otte ansatte.

1980
Kullegaard Arkitekter stiftes som anpartsselskab under navnet JT Tegnestuen ApS. Tegnestuen ligger i Holbæk og har tre ansatte.

 

 

 

 

 

Vil du vide mere om Kullegaard

Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler:
Se kontaktoplysninger her

Du kan også læse mere om os:
Vores projekter
Seneste nyheder
Særlige kompetencer