Kullegaard støtter Knæk Cancer 2021

U18 DBA Copenhagen

U18 DBA Copenhagen

CSR & MILJØ

Arbejdet med Corporate Social Responsibility (CSR) er en naturlig del af Kullegaard. For os betyder det, at vi tager ansvar for direkte eller indirekte at tilføre værdi og bidrage til en positiv udvikling både lokalt og i samfundet som helhed.

At være en ansvarlig virksomhed er afgørende for den måde, Kullegaard drives på og er et permanent punkt på vores strategiske dagsorden. CSR er ikke en forbigående trend, men en strategisk drivkraft på lige fod med vores arkitektur, design, salg og øvrige aktiviteter. Gennem vores virke forpligter vi os naturligvis særligt for ansvarligt design, også på de områder som vi ikke selv ejer. Det er vores ambition løbende at have en førende position på området, og vores ydelser søger altid aktivt at matche de krav og forventninger, vores kunder har.

For Kullegaard er det naturligt at indpasse miljøhensyn og bæredygtighed, hvor det er muligt, og vi gør det med respekt for den økonomi, der er til rådighed for det enkelte byggeri. Når vi skaber rum og rammer, og når vi vælger materialer, afspejler vi et ønske om en bæredygtig tilgang til byggeri og effektiv udnyttelse af ressourcerne.

Vi byder løbende praktikanter velkommen hos Kullegaard, da vi ønsker at tage ansvar for vores fag og kommende kolleger i branchen. Samarbejdet med praktikanterne betyder, at vi får mulighed for at kombinere vores erfaring med nye impulser samtidig med, at praktikanterne får mulighed for at udvikle deres kompetencer og tilegne sig kvalifikationer.

Vi sponsorerer en lang række velgørende formål, eksempelvis Danmarks IndsamlingKnæk Cancer, Red Barnet og Springsters Velfærdsfonden. Springsters Velfærdsfonden skaber rammerne for design af nye løsninger på sociale udfordringer i Danmark, og bidrager derigennem til udvikling af det danske velfærdssamfund, hvilket er vigtigt for os at bidrage til.

Derudover føler vi også et særligt ansvar over for vores lokalsamfund, og derfor støtter vi blandt meget andet NV Pro og basketball-holdet U18 DBA Copenhagen. Det danske tophold består af spillere fra bl.a. Stenhus Basketball College. Holdet er indstillet til at deltage i Euroleague Next Generation Tournament, som er klubturneringen for de allerbedste U18 hold i Europa.

Vil du vide mere om Kullegaard Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler:
Se kontaktoplysninger her

Du kan også læse mere om os:
Vores projekter
Seneste nyheder