Viden og erfaring giver adgang til nyt marked

Med et spektakulært konferencerum, næsten 600 værelser, sky bar og form som en trevinget flypropel, får det kommende hotel sine helt egne kendetegn. Kullegaard skal være med til at sikre, at det nye Comfort Hotel i Københavns Lufthavn bliver realiseret.

Konferencecenter med internationalt potentiale
Det nye hotel opføres på Ellehammersvej ved siden af det eksisterende Clarion Hotel, og forbindes direkte med metro, tog og lufthavn. Et af hotellets særlige kendetegn bliver et cirka 3.000 kvadratmeter søjlefrit konferencecenter, som bl.a. skal tiltrække nye internationale arrangementer. Den dobbelthøje stueetage kommer også til at indeholde bar, restaurant og reception.

Hotellet rummer omkring 580 værelser, der fordeles i tre fløje, som ovenfra ligner en trevinget flypropel. Fløjene ”svæver” ovenpå det søjlefrie konferencecenter, hvor to af fløjene opføres i 12 etager, mens den tredje fløj opføres i 11 etager. Højden på fløjene defineres ud fra flyenes nedre indflyvningsgrænse i lufthavnen. På toppen af hotellet findes en sky bar, som giver optimal udsigt til både fly, vand og by.

Nyt fokus på hotel-branchen
Kullegaard A/S deltager i projektet som en del af et større team, der bl.a. også består af de svenske arkitekter Krook & Tjäder AB og den norske projektudvikler og entreprenør HENT AS. Det er begge samarbejdspartnere, der har stor erfaring inden for hotelbranchen, hvor de tidligere har arbejdet med Strawberry Properties, som er bygherre på projektet.

For Kullegaard er der tale om et nyt marked, hvor ekspertise fra eksisterende markedssegmenter bringes i spil. Det gælder eksempelvis inden for farma og tung industri, hvor viden og erfaring med at sikre bygbarhed i komplekst byggeri, aktiveres i forbindelse med realiseringen af hotellet.

Visualisering: Krook & Tjäder AB

Læs pressemeddelelse >
Gå til projekt  >