Utraditionelt rejsegilde

I torsdags blev der afholdt rejsegilde på Holbæk Sportsby, hvor alle fra de lokale fra sportsforeninger over politikere til byggepladsens håndværkere var inviteret.

Festen blev skudt i gang og styret af talsmanden for Fonden Holbæk Sportsby Carsten Damgaard. Derudover var en lang række gæster forbi talerstolen; borgmester for Holbæk Kommune Søren Kjærsgaard, administrerende direktør for Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson, erhvervsminister Brian Mikkelsen samt direktør for Badminton Europe Brian Agerbak.

Det gennemgående tema var fællesskab og sammenhold, der også er kendetegnende for sportsbyens fremtidige visioner. Endeligt blev der også sendt en stor tak til håndværkere og frivillige for deres indsats, som er med til at sikre, at Holbæk Sportsby bliver en realitet til gavn for alle – fra motionisten til eliteudøveren.

Byggeriet er på niveau med Jyske Bank Boxen
Holbæk Sportsby har allerede tiltrukket sig international opmærksomhed, da de fremtidige faciliteter bl.a. kommer til at huse Badminton Europes “Centre of Excellence”. Derudover kommer den danske verdensrekordholder på 200 meter bryst, Rikke Møller Pedersen, til at få sin daglige gang i sportsbyen.

Målet er, at Holbæk Sportsby bliver et centralt samlingspunkt i hverdagen såvel som ved større sports- og kulturarrangementer på nationalt og internationalt plan. Med en bygning på 22.500 m² og et område på 42 hektar kan der nemt afvikles store events inde såvel som ude.

“Jyske Bank Boxen kommer til at ligne en tændstikæske i forhold til Holbæk Sportsby” nævnte administrerende direktør for Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson med et glimt i øjet, da han holdte tale i forbindelse med rejsegildet.

Hør erhvervsminister Brian Mikkelsens tale, hvor han fortæller om sine relationer til Holbæk.

Gå til projekt >>