Rejsegilde på Bifaldet

Torsdag d. 24. maj skinnede solen fra en skyfri himmel, da vi deltog i rejsegildet på Bifaldet – et om­råde i den nye bydel Musicon.

I forbindelse med udvikling og gennemførelse af projektet har vi udarbejdet helhedsplanen for området samt skabt de overordnede designlinjer og disponeringer for de fem blokke, der samlet danner Bifaldet. Blokkene opføres i to etaper, hvor vi også har været ansvarlige for detailprojekteringen af de første tre blokke.

Bifaldet består af i alt 62 lejligheder, der fordeler sig på 5 punkthusbygninger i varierende højder på 3 til 6 etager. Når området står færdigt, fremtræder de fem blokke med en ensartethed i detaljering og materialevalg, der bevidst binder området sammen. Fokus i udviklingen af området har også været på solforhold i forhold til bygningernes placering, udformning og højder. Derudover indeholder bebyggelsen en stor variation af boligtyper, så de henvender sig til et mangfoldigt publikum.

Den første etape gennemføres i samarbejde med Svendborg Architects ApS, Schønherr A/S, Nørbag ApS og STB Byg A/S samt bygherre KSE Ejendomme ApS. Boligerne står klar til indflytning hen over det sene efterår 2018.

Gå til projekt >