Rejsegilde for 93 almene boliger

På Vølundsvej i Holbæk er Vestsjællands Almene Boligselskab i gang med at opføre et nyt boligområde. I går blev der holdt rejsegilde for de første 93 boliger, som udgør etape 1 af det store projekt, der i alt rummer 243 nye hjem til familier, unge og ældre. Traditionen tro blev der budt på pølser, øl og vand og der var taler af direktør Karsten Krüger fra Vestsjællands Almene Boligselskab, adm. direktør Jens Winther fra STB BYG, Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard og vores adm. direktør Thomas Kullegaard.

Vi varetager rollen som totalrådgiver, hvor vi deltager i hele processen – fra de indledende udviklingsfaser til den endelige udførelse. Opgaven løses inden for en rammeaftale, som har resulteret i et tæt samarbejde med boligselskabet, der er kendetegnet ved en værdiskabende proces for begge parter.

Boligerne er designet til et mangfoldigt publikum, hvor der bl.a. lægges vægt på at skabe nogle hjem, der forholder sig aktivt til livet i området samtidig med, at det respekterer beboernes forskellige livsfaser og behov. Eksempelvis indrettes der startboliger til unge, da der i nærområdet er flere uddannelsesinstitutioner.

Byggeriet opføres i tre etaper på en 27.000 m² stor grund i det centrale Holbæk. Hele boligområdet forventes at stå færdigt i 2020.

Gå til projekt >>