Ny segmentleder for Handel & Finans

Den 1. maj har vi fået endnu en ny kollega i Kullegaard. Nyansatte Kim Thyregod Rasmussen skal til daglig fungere som segmentleder for Handel & Finans, der beskæftiger sig med udvalgte kunder og samarbejdspartnere inden for de pågældende brancher. Kims ansvar bliver bl.a. at fastholde og udvikle dialogen med kunder og bistå i udvikling og planlægning af projekter.

Kim er uddannet bygningskonstruktør, og har siden hen specialiseret sig i projektledelse bl.a. med uddannelsen inden for facility management og en diplomuddannelse i ledelse. Senest har Kim arbejdet som Facility Manager/Bygnings- og Energiansvarlig hos Erhvervsakademiet Sjælland. Her omfattede hans primære opgaver ledelsesansvar for teknisk servicepersonale, budgetansvar for drift af lejemål, ansvarlig for til- og ombygninger samt nybyggeri. Derudover var han teknisk projektleder på igangværende byggeri.

Ansættelsen af Kim sker som et led i en fortsat styrkelse af Kullegaards segmentfokus inden for Handel & Finans, hvor vi gennem mange år har varetaget opgaver for banker, shoppingcenterselskaber og udvalgte handelsvirksomheder. Kendetegnet for dem alle er, at de har en vedvarende behov for rådgivning inden for projekter af forskellig karakter – fra registrering af eksisterende byggeri til gennemførelse af komplekse tilbygninger.