Ny økonomichef i Kullegaard

Arkitektvirksomheden Kullegaard A/S har per 7. august ansat Jacob Christiansen som økonomichef, hvor han bliver ansvarlig for virksomhedens økonomiske drift, afrapportering og økonomistyring.

Jacob er uddannet på CBS, hvorfra han har en HD i regnskab. Derudover har han en uddannelsesmæssig baggrund inden for ledelse fra CBS samt en mini MBA. Jacob kommer fra en stilling som økonomichef i O. Kavli A/S. Derudover har han en bred erfaring fra flere forskellige brancher – bl.a. fra entreprenørvirksomheder via regnskabsrelaterede funktioner i Højgaard & Shultz A/S og FC entreprise A/S.

”Jeg glæder mig til at lære arkitektverden at kende, og jeg håber og tror på, at jeg via mine mange års erfaring fra forskellige brancher, kan bidrage med indsigt og udvikling i måden tingene gøres på. Det gælder både på virksomhedsniveau og i de enkelte projekter” fortæller Jacob.

Med ansættelsen af en ny økonomichef ønsker Kullegaard at fastholde sit solide økonomiske fokus, der via et langsigtet perspektiv fortsat skal sikre, at Kullegaard ses som en attraktiv samarbejdspartner.

Læs pressemeddelelsen >>