Kullegaard ønsker glædelig jul & godt nytår

2020 har i høj grad vist, at vores hverdag er foranderlig, og at vi er nødt til at tilpasse os skiftende rammer. Det kan til tider være udfordrende, men vi oplever, at vi gennem fællesskabet med kollegaer og samarbejdspartnere lykkes med det.

I Kullegaard er der dog én ting, som aldrig ændrer sig. Vi yder vores bedste i de projekter, vi er en del af, og vi bestræber os hele tiden på at gøre det endnu bedre. Det gør vi ved at fokusere på vores DNA, da vi ved, at det er derigennem, at vi gør en forskel: vores formål er altid at skabe holdbare løsninger gennem dialogbaseret arkitektur.

Vi udfordrer fortsat projekterne, så vi leverer mest mulig funktionalitet for brugerne, høj modstandsdygtighed og korrekt udførelse der er forankret i den håndværksmæssige tradition, som passer til den opgave, vi står overfor.

Du og dine nærmeste ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til samarbejdet i 2021.

Vi går på juleferie onsdag d. 23. december og er tilbage mandag d. 4. januar.

I 2020 blev Holbæk Sportsby kåret til årets idrætsbyggeri. Det er et projekt, som vi er stolte over at have været med til at udvikle fra den helt spæde start. Gennem dialogbaseret arkitektur har vi skabt holdbare løsninger ud fra en ansvarlig holdning til de mennesker, vi designer for. Det har resulteret i mest mulig funktionalitet for brugerne og et modstandsdygtigt byggeri, der danner rammerne for et integreret forenings- og idrætsliv.

Læs mere om projektet Holbæk Sportsby her >