Kullegaard har vundet rammeaftale med VAB

De to parter kan derfor bygge videre på et velkonsolideret samarbejde, der har bidraget til både lokal og regional udvikling på hele Vestsjælland.

Gennem mange år har Vestsjællands Almene Boligselskab (VAB) løst deres bygge- og renoveringsopgaver via rammeaftaler. Boligselskabet har senest udbudt en 4-årig rammeaftale vedrørende totalrådgivning i forbindelse med opførelse af almene boliger og gennemførelse af helhedsplaner og større renoveringsopgaver.

Konkurrencen om nye rammeaftaler er netop afsluttet, og blandt vinderne er Kullegaard med ingeniørerne WSP som underrådgiver. Arkitektvirksomheden har arbejdet sammen med det vestsjællandske boligselskab gennem mange år, og har også været rammeaftaleholder.

”Vi er superglade og stolte over at kunne fortsætte vores samarbejde med VAB, da det betyder, at vi endnu en gang kan bygge videre på vores samarbejde. Vi yder den bedste rådgivning, når vi får lov til at opbygge en solid viden og erfaring med vores kunder over tid. Det gør, at vi altid stiller med den rette viden og kompetencer, der imødekommer de konkrete behov på bedst mulig vis”, fortæller adm. direktør fra Kullegaard, Kasper Kullegaard.