Indvielse af ny tilbygning til Taastrup Svømmehal

Der var god stemning og mange lokale borgere, da den nye tilbygning til Taastrup Svømmehal officielt blev indviet i søndags. Borgmesteren i Høje-Taastrup Kommune, Michael Ziegler, deltog også, og indviede det nye bassin ved at hoppe i vandet.

Byggeriet sætter nye standarder for, hvordan man opfører svømmehaller. Der er brugt helt ny bassinteknologi, hvor der er bygget i to millimeter foliebeklædt stål i stedet for en halv til en hel meter beton. Det giver flere fordele som lavere pris og hurtigere udførelse i forhold til traditionelt byggeri. Derudover giver det moderne bassin fleksibilitet i form af en hæve-sænke bund, der kan dele det store 50 meter bassin op i to, når der er behov for det.

Et af Danmarks største bassiner
Vi har været rådgivende arkitekt på opgaven, som er udført i samarbejde med ingeniørfirmaet Torkil Laursen A/S, entreprenør Morten C. Henriksen A/S og bassinleverandør DISH – Danske Idrætssvømmehaller A/S.

Projektet, som omfatter et af Danmarks største bassiner, er en tilbygning til den eksisterende svømmehal. Bassinet opfylder internationale krav og kan derfor bruges til stævner og mesterskaber. Derudover omfatter byggeriet også omklædningsfaciliteter, kiosk, foyer samt teknik- og vandbehandlingsrum.

Gå til projekt >>