Fra teori til virkelighed

Vi byder løbende praktikanter velkommen hos Kullegaard, da vi ønsker at tage ansvar for vores fag og kommende kolleger i branchen. Samarbejdet med praktikanterne betyder, at vi får mulighed for at kombinere vores erfaring med nye impulser samtidig med, at praktikanterne får mulighed for at udvikle deres kompetencer og tilegne sig kvalifikationer.

Frem til juli har vi to kommende bygningskonstruktør ansat, Lars Kristensen og Chris Linde. I det følgende kan du læse mere om, hvad de har fået ud af deres praktikophold hos os.

”I fremtiden skal jeg kun arbejde med projektering. Sådan tænkte jeg inden, jeg kom i praktik hos Kullegaard. I min praktik fik jeg øjnene op for tilsyn og bygherrerådgivning samt byggeledelse efter flere besøg på byggepladser. Så nu ved jeg, at jeg vil arbejde med projekterings- og byggeledelse” fortæller Chris.

Udover læringsmålene fra skolen arbejder Chris med opgaver, man ikke lærer på skolen – bl.a. beskrivende tilbudslister til entreprenører og entreprisegennemgang på byggepladsen.

For vores anden praktikant Lars er det vigtigt at blive udfordret i hverdagen, og han har fundet ud af, at arbejdet med detaljerne i et byggeri og processen omkring det er mere kompleks end han forventede.

”Kullegaard som praktiksted har givet mig virkelig stor indsigt i, hvordan hele samspillet mellem de forskellige aktører i branchen fungerer, og hvor kompliceret hele projekteringsdelen i virkeligheden er” siger Lars.