Første sten lagt til udvidelse af Stenhus Kostskole

Stenhus Kostskole skal udvides med seks undervisningslokaler og kantinefaciliteter. Kullegaard er ansvarlig for projektering og byggeledelsen, som for alvor blev sat i gang, da skolens leder lagde første sten til tilbygningen.

Den 23. november blev den første mursten lagt til udvidelse af Stenhus Kostskole. Det var skoleleder Knud Erik Schack Madsen, der lagde stenen og en ti-krone som et symbol for held og lykke med byggeriet og dets fremtidige brug.  Skolens faciliteter udvides, så de nuværende elever får mere plads, men på sigt har skolen et ønske om at øge antallet af elever.

Tro kopi af eksisterende bygning
Udvidelsen sker i umiddelbar forlængelse af hovedbygningen, der udvides med i alt 822 m² – faktisk bliver der bygget en tro kopi af den bygning, som blev opført for 15 år siden. Tilbygningen bliver på fire etager, og kommer til at indeholde kantine og seks undervisningslokaler på mellem 65 og 70 m².

Opgaven udføres i syv fagentrepriser, hvor Kullegaard er ansvarlig for byggeledelse og projektering. Byggeriet er startet op medio oktober i år, og det forventes, at skolen kan tage de nye faciliteter i brug efter sommerferien i 2016.

Gå til projekt >>