Første spadestik på Nyt børnehus i Jyderup

Torsdag den 8. oktober var der første spadestik på projektet Nyt børnehus i Jyderup. Mange af institutionens fremtidige personale og børn deltog i begivenheden, hvor der var velkomst ved projektleder for Vækst og bæredygtighed Søren Kofod fra Holbæk Kommune samt taler fra borgmesteren i kommunen Søren Kjærsgaard, distriktsleder Lisbeth Petersen og børnehusets fremtidige leder Thomas Aasklint.

Her blev der blandt andet løftet sløret for, at børnehuset kommer til at hedde Galaksen, og at det er børn og voksne fra institutionen Mariendal, der er kommet med oplæg til navnet, som er blevet viderebehandlet i kommunen.  Navnet på det nye børnehus kommer til at smitte af på de navne, som børnehusets stuer skal have, når det bliver taget i brug samt på den fremtidige leg og læring.

I samarbejde med Daurehøj Erhvervsbyg, Terkel Pedersen Rådgivende Ingeniører samt Thing & Brandt Landskab har Kullegaard vundet totalentreprise-konkurrencen om et nyt børnehus i Jyderup. Konkurrencen er udskrevet af Holbæk kommune, som har brug for en erstatning af de to eksisterende daginstitutioner Mariendal og Troldhøjen.

Gå til projekt >>