Kopenhagen Fur kontorbygning Kullegaard

Et svævende kontor i Glostrup

Auktionshuset Kopenhagen Fur har integreret deres lagerfunktioner via et nyt svævende kontor, der binder tre eksisterende lagerbygninger sammen. Opgaven er løst gennem en tæt dialog og et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi har varetaget opgaven som totalrådgiver. Det indbefatter alt fra arkitektrådgivning over projektering til sikkerhedskoordinering og byggeledelse under udførelsen.

Placeringen af den nye bygning har været et stort ønske hos Kopenhagen Fur, der har til huse i Glostrup. Det nye kontor betyder nemlig, at medarbejdernes dagligdag tager udgangspunkt i hjertet af virksomheden, og bidrager til mere optimale arbejdsgange i en travl hverdag.

Læs mere: den nye svævende administrationsbygning >>

Projektet er det seneste, vi har gennemført i vores langvarige samarbejde med Kopenhagen Fur. Gennem årene har vi løst en række forskellige opgaver af vidt forskellig karakter og kompleksitet. Vi har bl.a. skabt en ny glastilbygning som er en del af Kopenhagen Furs vartegn, og vi har rådgivet i forbindelse med renovering i den store auktionssal og nyt centrallager til færdigvarer.

Læs mere: Kopenhagen Fur, Nyt vartegn >>
Læs mere: Kopenhagen Fur, Auktionssal >>
Læs mere: Kopenhagen Fur, Centrallager >>

Fremtidssikret og bæredygtige løsninger
Kopenhagen Fur er verdens største auktionshus for pels, og et globalt centrum for handlen med minkpels. Samtidig er virksomheden også et flagskib inden for dansk mode og design, hvilket betyder, at de logistiske og arkitektoniske behov har været stigende i forbindelse med de seneste års vækst.

Det mangeårige partnerskab betyder, at vi har et indgående kendskab til virksomhedens udvikling og de forventninger, der er til fremtiden. De gør os i stand til at finde de rette bæredygtige løsninger, der imødekommer Kopenhagen Furs ønsker og behov både nu og på sigt.