Det første spadestik er taget til fremtidens SportsBy

Torsdag d. 15. september var der første spadestik på Holbæk SportsBy, hvor motionister og eliteudøvere kan se frem til faciliteter, der lever op til internationale krav eksempelvis svømning, tennis og badminton. Ud over sportsfaciliteter kommer SportsByen også til at indeholde et sundhedshus til gavn for byens borgere.
Projektets vision er at skabe et rum for fællesskab mellem de forskellige brugere og funktioner; sundhed og idræt, aktive og inaktive brugere, i alle aldersgrupper. I den forbindelse har det lokale foreningsliv været en afgørende samarbejdspartner i udviklingen af det endelige projekt.

Læs mere om projektet >>

OPP-projekt med totalrådgivning
Holbæk SportsBy er et OPP-projekt, hvilket betyder, at der er tænkt bæredygtighed og totaløkonomi fra start. Derudover er der en lang række specialister og samarbejdspartnere involveret, så de mest optimale løsninger indarbejdes, og den efterfølgende drift varetages på bedst mulig vis. Vi er totalrådgiver på projektet og med tilknytning til lokalområdet var første spadestik en særlig dag for os.
”Vi er glade og stolte over at være en del af det vindende team omkring fremtidens idrætsbillede i Holbæk. Det er et projekt, som står os meget nær, da det ligger i vores lokalområde. Samtidig er det vores overbevisning, at projektet er med til at danne grundlag for, hvordan man imødekommer det stigende behov for nye og bedre idrætsfaciliteter rundt om i Danmark” siger direktør i Kullegaard, Thomas Kullegaard.

Læs pressemeddelelsen >>