Comfort Hotel er afleveret

Københavns nye lufthavnshotel, Comfort Hotel, er netop afleveret og har åbnet dørene for gæster. Comfort Hotel vil revolutionere måden hvorpå vi tænker lufthavnshoteller ved at tage højde for den rejsendes mindste behov – hvad end det gælder tøjvask, sekretærservice eller adgang til Hangaren som hotellets 3.900 kvadratmeter store konferencecenter hedder. Hos Kullegaard er vi stolte af at kunne bidrage til den løbende kvalitetssikring og bygbarhed på det spektakulære hotel som forbindes direkte med både lufthavnen, tog og metro.

Hotellets 605 værelser er fordelt på tre fløje som ovenfra ligner en trevinget flypropel. Fløjene ’svæver’ ovenpå det søjlefrie konferencecenter, hvor to af fløjene opføres i 12 etager, mens den tredje opføres i 11 etager.

Visionen er at hotellet ikke bare skal være et sted man kan overnatte, men et sted man kan opleve. Hotellet har da også en skybar med udsigt over Øresund og Københavns Lufthavn samt nordens største konferencecenter, hvis tagform giver associationer til en flyvinge. Konferencecenteret skal blandt andet tiltrække internationale arrangementer til København.

Kullegaard er en del af rådgiverteamet som, i tæt samarbejde med den svenske arkitekt- og rådgivningsvirksomhed Krook & Tjäder, er med til at sikre at projektet lever op til danske normer og standarder – med et særligt fokus, da der udvikles og bygges samtidig.

Fotograf: Felix Gerlach