Vandhuset Panteren

Adresse: Københavnsvej, Vordingborg

Sagsansvarlig: Nils Næsted

Bygherre: Vordingborg Kommune

Areal: 4.873 m²

Periode: 2016-17

Byggesum: 68 mio. kr.

Rådgivning: OPS-projekt, totalrådgivning

Samarbejdspartnere: Entreprenør Morten C. Henriksen A/S, Torkil Laursen A/S, Kragh & Berglund A/S, DISH Danske Idrætssvømmehaller A/S

Vordingborg kommune opfører Vandhuset Panteren som erstatning for den nedslidte Iselinge Svømmehal.

Vandhuset er et nyt multifunktionelt idrætsbyggeri med stort fokus på sammenhæng mellem indendørs og udendørs aktiviteter, så det opfattes som nemt og tilgængeligt at trække aktiviteter ud i det fri. Derudover er det et byggeri, der udvikles med fokus på, at det skal være interessant og spændende at anvende for alle typer af brugere – både nu og på sigt. Det gøres ved løbende at inddrage de forskellige brugergrupper. Vandhuset opføres i forlængelse af en eksisterende hal, og kommer til at indeholde omklædningsfaciliteter, motionsrum, restaurant, konkurrencebassin på 25×25 meter med 10 baner, familie- og børnebassin, varmtvandsbassin samt en udendørs badetønde. Byggeriet er et OPS-projekt, og der fokuseres derfor på langtidsholdbare og totaløkonomiske løsninger.

Kullegaard deltager som totalrådgiver, der indbefatter udvikling, projektering og opførelse af byggeriet, og desuden at dække alle dele af byggeprojektet fra start til slut.