Historie

Kullegaard A/S blev stiftet i 1980 af direktør Thomas Kullegaard som anspartsselskab under navnet JT Tegnestuen. Thomas Kullegaard har siden 2004 delt ejerskabet med Finn Sandberg Atkinson, Lars Hørlyck, Ulrik Mortensen og seneste i 2015 hans søn Kasper Kullegaard.

2016
Vi udvider virksomheden med Kullegaard Landskab og i spidsen for den nye afdeling står landskabsarkitekt Kim Madsen.

2015
Et spændende år i Kullegaards historie med tre store begivenheder. I naturlig forlængelse af at Kullegaard InSight nu er lige så store som Kullegaard Arkitekter, ændrer vi i foråret virksomhedens navn til Kullegaard for at favne begge afdelinger under ét brand. I sensommeren indtræder Kasper Kullegaard i partnerkredsen og Kullegaard åbner kontor i København.

2013
Anden 3-årige strategiperiode indfases. Strategien koncentreres om større lønsomhed, stærkere organisation og nye forretningsområder. Virksomheden deles op i to forretningsområder, ‘Arkitekter’ og ‘InSight’. I den forbindelse indstiftes to afdelingsledere, og der uddannes 10 nye projektledere.

2010
Første 3-årige strategiperiode implementeres. Overskriften er ‘Vækst’ og frem mod 2013 øger virksomheden omsætningen med 50 procent og beskæftiger nu 43 ansatte.

2009
Kullegaard Arkitekter flytter til nye lokaler i Kanalstræde 10 på Holbæk Havn.

2004
Thomas Kullegaard beslutter sig for at handle rettidigt i forbindelse med et fremtidigt generationsskifte og ønsker samtidigt at styrke firmaets organisation. Finn Sandberg Madsen, Lars Hørlyck og Ulrik Mortensen bliver partnere og indgår dermed både i ejerkredsen og ledelsen. Firmaet hedder nu Kullegaard Arkitekter A/S og beskæftiger 36 ansatte.

2000
Tegnestuen flytter til den gamle pakhusbygning i Ahlgade i Holbæk. Samtidig åbnes en afdeling i Roskilde, og virksomheder beskæftiger 24 ansatte.

1985
Firmaet omdannes til aktieselskab under navnet Arkitektfirmaet Thomas Kullegaard A/S. Tegnestuen flytter til Ugerløse og har nu otte ansatte.

1980
Kullegaard Arkitekter stiftes som anpartsselskab under navnet JT Tegnestuen ApS. Tegnestuen ligger i Holbæk og har tre ansatte.

 

 

 

 

 

Vil du vide mere om Kullegaard

Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler:
Se kontaktoplysninger her

Du kan også læse mere om os:
Vores projekter
Seneste nyheder
Særlige kompetencer