Kopenhagen Fur

Funktion

Produktion, kontor, detail

Bygherre

Kopenhagen Fur

År

Varierende

Lokation

Glostrup

Omfang

30 m² - 12.000 m²

Bonus

Langvarigt samarbejde

Anlægssum

Ikke oplyst

Samarbejde

Nørbag ApS

Entrepriseform

Ikke oplyst

Ydelser

Totalrådgivning og bygherrerådgivning

Fra svævende kontor til lagerfaciliteter

Kullegaard har i mange år haft et tæt samarbejde med Kopenhagen Fur og har fungeret som både totalrådgiver og bygherrerådgiver på en række projekter med forskellig kompleksitet. Vi har gennem årene været med til at forme rammerne for virksomheden og bidraget til dens udvikling gennem vores omfattende rådgivning og ydelser.

En af vores betydningsfulde opgaver var udarbejdelsen af en designmanual til nyindretning og ombygning af Kopenhagen Furs oprindelige bygninger.

Designmanualen blev udviklet med det formål at skabe en samlet identitet i alle projekter, så bygherrens vartegn kunne opleves gennemgående. Denne manual har været grundlaget for vores videre arbejde med virksomheden.

Vi har opgraderet virksomhedens velfærdsfaciliteter i henhold til designmanualen. Dette omfattede en ombygning af aktionssalen samt nye lagerfaciliteter med temperaturstyring og en indretning, der fokuserer på at lette arbejdsgangen for medarbejderne.

Tæt og langvarigt samarbejde
Et markant projekt i samarbejdet med Kopenhagen Fur var opførelsen af en 875 kvadratmeter store kontorbygning, der svæver i førstesals højde mellem virksomhedens eksisterende færdigvarelager og centrallager. Dette tiltag skabte mere sammenhæng på sitet og gav samtidig mulighed for udvidelse af kontorarbejdspladser.

Vi har også bidraget til Kopenhagen Furs tilstedeværelse i Københavns lufthavn ved at opføre en butik med udstilling af deres varer.

Derudover har vi leveret forslag til et omfattende designstudio med tilhørende hotel, restaurant og uddannelsesfaciliteter inden for pelsbranchen. Endvidere har vi opført en ny kantine, der fungerer som et vartegn for Kopenhagen Fur.

Det langvarige samarbejde med Kopenhagen Fur har været afgørende for vores succesfulde projekter. Vi har kontinuerligt bygget videre på vores relation og etableret et tillidsfuldt samspil.

Ved at udnytte vores ekspertise inden for life science, produktion og erhverv samt vores dybdegående erfaring med bygherrens ønsker og behov, har vi kunnet tilbyde den bedst mulige rådgivning.

Plejecenter Samsøvej

Sparring og dialog

Står du over for et projekt, der kræver arkitektfaglig eller byggeteknisk viden, så deler vi meget gerne ud af vores erfaring. Vi har også specialister inden for f.eks. bæredygtighed, brandrådgivning og life science, der kan bidrage, hvis der er behov for det. Skriv til os på e-mailadressen arkitekter@kullegaard.dk eller ring til os på +45 59 43 17 41, så vi i fællesskab kan afklare, om vi skal hjælpe dit projekt på vej.