Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur har gennem de senere år oplevet en kraftig ekspansion, særligt som følge af en stigende interresse fra udlandet. Kullegaard har været heldige at være med på denne rejse.

Ekspansionen har resulteret i behovet for en større udvidelse af den i forvejen omfangsrige kantine i hovedsædet i Glostrup.

Udviklingen af projektet resulterede i en glaslanterne i tre etager, smukt placeret i Kopenhagen Furs kantinehave. Via den gennemgående glasfade er der frit panoramaudsyn over haven, samtidig sikrer mikrolameller indlagt i glasset, et behageligt optisk og tempereret indeklima.

Det konstruktive system i det trippel-høje rum har et ikonisk udtryk inspireret af birkesstammerne i kantinehaven, og bidrager til at nedbryde overgangen mellem ude og inde. Den pladsstøbte betontrappe og de træbeklædte balkonforkanter tilfører rummet stoflighed og materialevalget har stærke referencer til traditionel dansk og nordisk arkitektur.

Gå til projekt >